NYHET -  Motionera både kroppen och knoppen samtidigt!

Det är vad som behövs i dagens samhälle! Har du något som du vill förbättra eller förändra i din arbetssituation eller privat och samtidigt få frisk luft? Just nu erbjuder Find Solutions ett coachingprogram där du får individuell coaching vid 6 tillfällen. Under 45 minuter kan du vara ute och promenera samtidigt som du får professionell coaching av Christine på telefon. Enkelt och smidigt!


Tveka inte att kontakta Find Solutions för mer information och bokning av ett förutsättningslöst möte.

 


Dina kunder vinner på medarbetarnas personliga utveckling!


Medarbetare som får utveckla hela sin potential kommer att leverera en bättre kundupplevelse.

 

Genom individuell coaching i ett program som skapas i samråd med företaget kan Christine vara med och utveckla medarbetarna i ditt företag.

 

I coachingsamtalen får medarbetaren hjälp att se nya lösningar, nya vägar samt utmanas i traditionella inövade beteenden som kan behöva förändras.

 

Christine samarbetar med ditt företag och skapar skräddarsytt coachingprogram där hon förespråkar proaktiv coaching, dvs att se coaching som ett sätt att utveckla individens hela potential och inte bara för att lösa problemsituationer.

 

Christine kan också vara ett stöd till HR-chefer som kan behöva en sparring partner för att utveckla nya tankar och idéer i företagets HR processer.

 

Att nå önskat läge – snabbare
Coaching handlar om att medvetandegöra och överbrygga gapet mellan nuvarande läge och önskat läge. Det är en målstyrd process, som hjälper invdividen att uppnå mål snabbare och effektivare än man klarar på egen hand.

 

Utgår från individen
Coaching utgår från individen och vad individen bäst behöver för sin utveckling. Genom frågor och självupptäckt blir individen hjälpt att identifiera och utveckla strategier och planer för att nå sina mål.